Over Ons

John Bake voorkant pand

John Bake Post Productions is al jaren (letterlijk) een toonaangevend bedrijf voor audiovisuele producties. Wij zijn gespecialiseerd in de nabewerking van beeld en geluid, maar alles begint bij een goede productie. John Bake Post Productions produceert radio-, televisie- & bioscoopcommercials, en video voor alle denkbare online platforms en social media. Wij maken evenementenregistraties (incl. terugblik) voor BtB- en BtC communicatie.

Video Suite at John Bake Post Productions

John Bake Audio Studio with Protools

Mensen maken het verschil


Om ervoor te zorgen dat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit, heeft John Bake een team van bevlogen vakmensen klaarstaan. Regisseurs, cameralieden, sounddesigners, componisten, scriptwriters, compressionisten, ict-specialisten, kortom alles wat nodig is om een topproduct af te leveren. En dat kan heel snel.

 

Service

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten zich thuis voelen en ontzorgd worden in een soms complex productieproces. Ons service niveau ligt daarom hoog en daar zijn we trots op. We geven advies, helpen met stemmen, tekst, muziek en kunnen zelfs media-advies verzorgen. Wij leveren het materiaal aan bij de zenders, zodat je daar geen omkijken naar hebt, ook nazorg is belangrijk. High-end audio- en montage-apparatuur garanderen een perfect eindproduct. Lekkere koffie en comfortabele stoelen in onze studio’s zorgen ervoor dat je je helemaal thuis voelt.

 

Bioscoopstoelen bij John Bake

Onze Klanten