Podcasts

John Bake Post Podcast Studio

Podcast opnemen

De podcast wint nog steeds aan populariteit en daarmee ook de vraag naar kwaliteit. Wij produceren jouw podcast van idee tot uitvoering op uitzendkwaliteit. Een professionele opnamestudio met state of the art apparatuur staat je ter beschikking, met mannen achter de knoppen die weten wat ze doen. Nooit meer het idee dat je met z’n allen in een bezemkast zit, dankzij een volledig akoestisch geoptimaliseerde opnamestudio, met lucht geveerde studiovloer. Wil je een muziekje of een toffe jingle? No problem. Geluidseffecten, 3D audio of een echte commentaarstem, het kan allemaal.
“Ja .…”, horen we je denken “…als je maar betaald kan alles”, Nou, zelfs dat valt mee. Bel of mail ons, als je meer informatie wilt over de mogelijkheden en prijzen.

 

Podcast marketing. Branded content waar je naar luistert

Branded content en contentmarketing zijn inmiddels gevleugelde begrippen. Podcasts zijn het ideale medium om een commerciële boodschap over te brengen in de vorm van branded content. Deel je kennis en ervaring met luisteraars en voeg daar op een natuurlijke manier jouw bedrijf of product aan toe. Ervaren communicatieadviseurs staan bij ons klaar met tips en advies om je branded podcast tot een succes te maken.

 

Positief geluid

Bij John Bake Postproductions zijn we gewend om stemmen voor commercials op te nemen en te regisseren. Dat is millimeterwerk, maar met die kennis kunnen we je wel begeleiden naar de juiste tone of voice. Natuurlijk vertellen we je graag waar je op moet letten en helpen je bijvoorbeeld met je intonatie (je wilt toch een opgewekt, positief geluid).

 

Podcast adverteren

Adverteren kan natuurlijk ook in een podcast, al maak je daar lang niet iedereen blij mee. Onderzoek* leert dat de pre-roll en post-roll de beste manieren zijn om te adverteren in je podcast. Dus voorafgaand aan en na afloop van je podcast.

 

Podcast indexeren en markers plaatsen

We lopen technisch voor, we geven het toe. Wij kunnen je podcast indexeren en markers plaatsen, zodat je er makkelijker doorheen kunt scrollen en altijd het juiste punt probleemloos kunt terugvinden. Handig voor je luisteraars die even snel iets willen terugluisteren of een fragment aan anderen willen laten horen. Daarin lopen wij voor op de verschillende podcastaanbieders, maar dat deze techniek er gaat komen staat vast en dan ben jij er al klaar voor.

 

 

 

*) “Nederlandse podcastluisteraars Van audiobehang tot Zuurstuftank” Amanda Brouwers & Bob den hartog (April 2019)